99341.jpg

Malloryn vatsasta paljastui vihreäsilmäinen ja ruskeahiuksinen Jeff, joka oli heti alusta äidin lellikki, niin kuin kuvasta näkyy. :) Ensimmäinen oma lapsi oli suuri asia Ukolle ja Mallorylle.

99342.jpg

Tässä Hudsonin ensimmäinen perhepotretti. Jyry on niin suloinen tuossa kuvassa ja Mallory seisoo niin mallikkaasti, kun Malloryn pitääkin. Hihi. :]

99343.jpg

Jeff toi perheeseen iloa, mutta myös ongelmia. Pienoisen rahapulan vuoksi jouduin myymään leikkiauton ja tietokoneen, että voisin laajentaa Jyryn huonetta ja ostaa Jeffille pinnasängyn.

99344.jpg

Jotenkin oudosti Malloryn tarpeet laskivat reippaasti ja minulle tulikin kiire parannella niitä, koska Mallorya tultiin hakemaan töihin, vaikka hänelle oli luvattu kolme päivää lomaa. Voi voi.

99345.jpg

Jyry oli oppivainen lapsi ja hän ruoanlaittopisteiden ohessa maalasi taulunkin. Vielä on paljon oppittavaa, joten laitoin hänet uudelleen maalaamaan. Mutta hupsis, Jyry maalasi taas uutta nais-taulua, mutta siitä saikin vähän enemmän rahaa. Outoa. o.O

99348.jpg

Pian Mallory tulikin jo kotiin ja sai yllennyksen + 500 simoleonia, koska soitti poliisit, kun näki tietokonevarkaan. Malloryn uusi nimike on Poliisikokelas.

99357.jpg

Mutta mitäs tämä meinaa? Malloryn vatsaa nipistelee ja Mallory ajattelee vauvaa. Ihan outoa. (;D)

99347.jpg

Seuraavana päivänä Mallorya tultiin hakemaan töihin, tosin nyt hieman hienommalla kyydillä.

100269.jpg

Ensimmäisenä koulupäivänä Jyry nosti numeroaan 6,5:stä 8,5:een. Hän oli oikein kelpo oppilas. Ja koska ruoanlaitto pisteitä oli jo neljä, Jyry lainasi perheen salaista keksireseptiä ja ansaitsi 100 simoleonia. Hyvä! :D Heti seuraavana päivänä Jyry sai kympin.

100270.jpg

Mallory ei tuhlannut myöskään aikaansa, vaan käytti sen järkevästi taitopisteitä keräillen ja töissä käyden. Hänellä oli koossa jo noin 11 taitopistettä.

100271.jpg

Seuraavana päivänä Mallory saikin ylennyksen. Hänestä tuli Passipoliisi. Mallory oli ylennyt kaksi kertaa kolmessa päivässä. :]

100272.jpg

Hän halusi ylentyä vielä seuraavanakin työpäivänä, joten Mallory alkoi tiirailemaan naapureita saadakseen logiikka-pisteen. Tuo ilme on kyllä veikeä. :']

100273.jpg

Parin tunnin tiirailun jälkeen Mallory koki yllätyksen. Hän oli taas raskaana. Tulisiko sieltä nyt tyttö? :)

100274.jpg

Samana päivänä yön saapuessa Jeff kasvoi taaperoksi. Aika pelottavan näköinen. :'D Mutta, tosi suloinen. :]

100276.jpg

Nuo kynttilät jäivät ihanasti bugittamaan, vaikka kakku oli jo syöty ja taso oli poistettu. Outoa. o.O

_________________

Tähän loppui osa 3. Seuraavassa osassa näemme mitä Malloryn vatsasta putkahtaa ja mahdollisesti myös, miltä Jeff ja Jyry näyttävät, kun kasvavat seuraavaan ikävaiheeseen.