100973.jpg

Järkevänä poikana Jyry päätti tehdä itselleen muffinsseja, koska vanhemmat eivät ehtineet, vaan touhottivat Jeffin ympärillä.

100974.jpg

Ja mahtavan muffinssin hän tekikin. Se ei edes palanut. ;] Jyryn ruoanlaittopisteistä oli todellakin hyötyä. Mussutellen muffinssiaan Jyry mietti, mitä äidin vatsassa maattoi nyt piileä? Kenties kirkuva hienohelma? Tai sitten urhea Batman?

100976.jpg

Mallory toivoi kovasti tyttöä, tai jopa kahta. Kahden pojan kanssa elämä oli hirveää hullunmyllyä. Tytöt olisivat ehkä hieman rauhallisempia.

100977.jpg

Kuitenkin Mallory puhkui intoa tämän raskauden aikana. Ei yhtään kuupahdusta (ei kyllä viime kerrallakaan.), vain yksi oksennus (viime kerralla ei yhtään) ja ei ollut sitä paitsi aina nälkä.

100978.jpg

Ukko oli hieman kateellinen Mallorylle, joka odotti jo toista lasta. Tietenkin Jeff, Jyry ja tuleva lapsi olivat myös Ukon lapsia, mutta Ukko halusi ihka oman lapsen. Siispä hän päätti käyttää vähän teleskooppia. Tosin, päivällä se ei oikein kannattanut, koska yleensä vihainen Janus tuli tönimään tiirailun jälkeen Ukkoa. :D

100984.jpg

Raknesin viimeisillä rahoilla jopa näköalatornin, että Ukko kaapattaisiin. Vaan eipä olla vieläkään kaapattu.

100990.jpg

Perhe vietti aikaa pelaten, leikkien ja pisteitä keräten. Kaikki odottivat innolla uutta lasta, tosin Jeff ei tainnut tajuta vielä oikein mitään.

100995.jpg

Latasin valmisihot korvaavat ihonvärit, tosin suurimmassa osassa näistä kuvista niitä ei näy, koska latasin ne vasta kuvien oton jälkeen. Mallorylle ja Jeffille näyttää sopivan aika hyvin, mutta..

100996.jpg

..Jyrylle ei ainakaan sopinut. :D Hänhän näyttää vähän tytöltä! :']

100997.jpg

Eikä sopinut Ukollekkaan. (Tuossa kuvassa ei sitten ole Ukko, mutta koska kadotin Ukosta ottaman kuvan, ajattelin, että tämä korvaa sen. ^^')

100999.jpg

Ukko! Hopihopi nyt kimppakyytiin! Sä myöhästyt! Noh, mitäpä sillä. ^^' Perheessä podettiin rahapulaa, joten Ukko otti ohjat käsiinsä ja nappasi ensimmäisen ohikulkijan haaviinsa. Hän jutteli Sirjalle ja kohta heistä tuli hyvät ystävät. Ukko pyysi Sirjaa muuttamaan taloon, ja tämä suostui. Tosin hän toi vain päälle 6000 simoleonia, mutta, on sekin parempi, kun ei mitään.

101000.jpg

Sirjallahan on aivan hirveät huulet ja nenä, joten minä otin käyttöön KA:n mukana tulleen huivipäähineen ja piilotin sillä Sirjan nenän ja suun. Vielä vähän ripsaria, niin tadaa, uusi Sirja!

101001.jpg

Pian minua lakoi kumminkin kaduttaa, kun otin Sirjan perheeseen. Hänhän oli vain turha ja aina tiellä, enkä tykkää, jos on liikaa pelattavia. Päätin laittaa Sirjan soittamaan ruokalähetille ja samalla laittaa heidät tutustumaan hieman paremmin.

100997.jpg

Ja sieltä "komeus" tulikin. Tosin, Sirja ei tahtonutkaan tutustua häneen, vaan.. (Tiedetään, sama kuva, kun ylempänä. :'D)

101002.jpg

..Jonne Kotalaan, tuohon jättinokkaan. Aluksi heillä ei synkannyt, meni reippaasti miinuksien puolelle, mutta sitten pian pari alkoi sopia yhteen.

101003.jpg

He menivät kihloihin.

101004.jpg

Ja heti perään naimisiin. Jonne muutti Hudsoneille ja toi vähän yli 2000 simoleonia.

101006.jpg

Mutta minä päätin häätää maanvaivat heti pois. ;D Siispä Jonne etsi heille uuden kodin ja he muuttivat pois. Heihei, Pulliaiset! (xD)

101014.jpg

Rakensin pihamaalle aitauksen, johon kerään kaikki tavoite palkinnot. Onkohan tässä mitään järkeä? :']]

101017.jpg

Mallory hemmotteli itseään vaahtokylvyllä. Lapsi syntyisi pian, eikä hän saanut stressata turhaan, pieni vauvahan sieltä vain tulisi.

101025.jpg

Mallory pälyili myös usein pilviä ja yritti olla kuulematta sitä hirveää melua, joka Hudsoneilta syntyi.

101026.jpg

Vaikka raskaus vaikuttikin helpommalta, kuin viimeksi, oli Mallorylla usein kova nälkä. Vaikka hän olisi voinut loihtia parempaakin, Mallory tyytyi kumminkin valmisateriaan. o.O

101031.jpg

Ja pian vauva ilmoittikin, että synnytys alkaisi olla todella lähellä. Mallory alkoi hieman hermostua.

101032.jpg

Ja silloin Jeffkin heittäytyy hankalaksi. Juuri vaikeimmilla hetkillä. Hrr.. Nuo hampaat menee pelottavasti leuan läpi. O.O

101034.jpg

Mallory kiiruhtaa nostamaan Jeffiä pois pinnasängystä, kunnes synnytys yllättäen käynnistyy.

101035.jpg

Hän huutaa kuin hullu, vaikka tietääkin, että se ei ole kamalaa, onhan Mallory kokenut sen jo kerran.

101036.jpg

Mutta pian hänen käsillään lepää pikkuinen Mark, joka on yhtä suloinen, kuin veljensä Jeff. :]

__________

Miltä Jyry näyttää teininä? Tai miltä Jeff näyttää lapsena ja miltä Mark taaperona? Lue seuraava osa, niin näet. ^^

Pistetilastoa:

1+ NPC:stä

2+ Kahdesta sukupolvesta

2/3+ Kahdesta perheystävästä.