108186.jpg

Voi jestas, Jyryä ei ole ainakaan kauneudella pilattu. -___- Onneksi hän on vain adoptiolapsi. ^^ Jyryn elämäntoive on saada kaikki seitsemän taitoa täyteen ja Jyry on tavoitteeltaan tieto. Olikohan horoskooppi oinas?

108189.jpg

Jyry aikoi saada elämäntoiveensa toteutettua viimeistään nuorena aikuisena. Juu, laitan Jyryn yliopistoon, mutta vasta sitten, kun Jeff on myös teini. ^^ Mallory sai muuten ylennyksen ja yleni Poliisivirkailijaksi.

108196.jpg

Mallory oli kumminkin jälleen lihonut, joten hän laihdutti ja näytti niin kiintyvän uuteen kroppaansa, että alkoi räppäämään. : D

108198.jpg

Tässä kuvassa Ukon vatsan piti kasvaa, mutta ei ainakaan ulkoisesti kasvanut, koska latasin MOD:ista kaksi raskausvaatehackia, toinen oli kyllä turha, joten se toi peliin bugin. Ò__Ó En saa poistettua sitä, koska sitä ei muka löydy koneelta. Snif.

108201.jpg

Jeff lähti iloisena kouluun, eikä välittänyt, vaikka jalka menikin penkin läpi. :DD

108205.jpg

Maisa Bäckman olisi sopivan ruma Jyryn vaimoksi. Mutta mikäs siellä selän takana piilee? Jyry teki kaikkensa, että saisi seitsemän taitoa täyteen ennen nuoren aikuisen elämää.

108208.jpg

Luovuus on jo hallussa! Ärsyttää noi näyttöjutut, kun vesi ym.. jutut näkyy punaisina. :/

108209.jpg

Ja kohta Malloryn vatsa kasvaa. Se oikeasti kasvaakin, mutta Mallory ei suostu menemään esim. suihkuun, jonka jälkeen joutuisi vaihtamaan arkivaatteet. :////

108212.jpg

Talo kaipasi uudistusta. Ylhäällä vasemmalla on Jeffin ja Markin yhteinen huone, alempana vessa ja kylpyhuone, kylppärin vieressä olohuone/keittiö, sen vieressä vanhempien makuuhuone ja ylempänä Jyryn huone.

____________

Anteeksi tämä lyhyt osa, mutta en ollut ehtinyt ottaa tarpeeksi järkeviä kuvia.