97730.jpg

Tässä on Hudsonin suvun kantaäiti, Mallory Hudson. Hän on nätti nuori nainen, joka on juuri muuttanut Kaunialan vilskeeseen melko suurelle tontille (En halua ottaa riskiä, sillä kone ei aina pyöritä sujuvasti suurimpia tontteja. Sain Mallorylle oikean määrän rahaa familyfundsilla.) ja pystytti siihen vaatimattoman talon. Mallory on siisti neitsyt, jonka elämän toive on saada kuusi lasta naimisiin. Melko rasittava toive, mutta.. ^^'

97731.jpg

Aluksi talo näytti tältä. Ei ikkunoita, halvin ovi ja halvimmat kalusteet. Kumminkin talo oli sisältä tilava ja siellä oli jopa tapetit ja lattia, tosin lattia oli jouluaiheinen. :'D Eli, kurkataanpa sisälle.

97732.jpg

Sisältä talo näyttää todellakin tilavalta. En edes muistanut, että ostin Mallorylle jopa suihkun ja sohvan, johtuen ehkä siitä, että poistin ne myöhemmin. :'] Tai siis, ei niitä ainakaan enää talossa ole.

97734.jpg

Mallory oli kuullut, että ruokalähetti olisi kovin hyvän näköinen mies, josta voisi hyvinkin tulla Mallorylle oiva puoliso. Mallory naputteli numeron, mutta kuulikin hehkeän naisäänen vastaavan: "SimCityn ruokapalvelu, kuinka voin auttaa?" Vimmoissaan Mallory paiskasi luurin korvaan ja näpytteli pitsapalvelun numeron. Sieltä vastasi mies ja Mallory ilostui. Nyt hän voisi vielä yrittää soittaa sen kehutun ruokalähetin paikalle. Malloryn onneksi se onnistui.

97738.jpg

Pian saapuikin odotettu pitsalähetti, mutta oi ei! Se olikin nainen. Maikki Mattila heilutteli oudosti pitsaa, mutta Malloryn onneksi pitsa oli ehjä. Ruokalähetti olisi kai viimeinen oljenkorsi.

97739.jpg

Pian Ukko Grönroos saapuikin paikalle. Isohkossa nenässä ja leveässä suussa ei ollut kehuttavaa, mutta oli tämä edes hieman parempi. Ukolla oli vain himputin kiire, joten Mallory ei ehtinyt tutustua häneen. Kumminkin hän päätti heti soittaa Ukolle ja pyytää häntä luokseen. Ukko vastasi tylysti ja ilmoitti mieluummin pelaavansa maisunoa (mikä se nyt oli? :D) laamalauman kanssa. Mallory oli murheen murtama.

97742.jpg

Seuraavana aamuna Mallory tapasi jo ennestään tutun Pauli Melavirran ja meni tutustumaan tähän vähän liiankin hyvin. He ihastuivat piakkoin ja aioin itsekin tutustua Pauliin vähän paremmin, jospa pienet silmät ja ohuet huulet eivät sittenkään haittaisi? Samalla Mallory säästyi yhdeltä laskulta. :D Pieni näppäilyvirhe ja hän pyysi Paulia muuttamaan luokseen. Voiei. Yritin vimmoissani muuttaa Paulin ulkonäköä, mutta eipä se onnistunut.

97743.jpg

Pauli siis etsi oman asunnon ja muutti pois. Mallory rikastui kumminkin parilla tuhannella. Heihei Pauli!

97744.jpg

Mallory ei kuitenkaan luovuttanut Ukon suhteen. Hän soitti pari pitkää puhelua ja pian he olivat jo ystäviä. Hän sai kutsutuksi Ukon kylään ja iltaan mennessä he olivat toisiinsa rakastuneita.

97745.jpg

Mallory muutti jopa ulkonäköänsä Ukon takia ja pyysi häntä muuttamaan luokseen. Ukko suostui ja toi mukanaan 6000 simoleonia. Mallory kiiruhti töihin nipinnapin ja Ukko päätti yllättää hänet pienellä uudistuksella.

97746.jpg

Itse Ukko heitti lätsänsä pois ja muutti hiustyyliään mustaksi lyhyt-tukaksi. Hän joutui vetämään ylleen verkkarit, koska vaatekaapista löytyi niiden lisäksi kaksi smokkiasua, Paulin työpuku ja hänen verkkarit + Ukon työasu. ^^

97747.jpg

Samalla Ukko uudisti taloa kylpyhuoneella ja vessalla. Hän järjesteli vähän kalusteita, myi osan ja osti vähän uutta.

________________

Seuraavassa osassa nähdään, saako nuoripari toista sukupolvea alulle. Kommentit ovat tervetulleita. :)