98918.jpg

Töistä tullessaan Mallory ajatteli perheen lisäystä. Hänen mielessään pyöri vähän väliä joko adoptiolapsi tai oma vauva. Ukko oli suoraan sanoen huolissaan vaimostaan, joka houri ympäri taloa miettien vain lapsia.

98922.jpg

Väsyneenä Mallory meni nukkumaan, jotenkin oudosti hänen energiapalkki laski nopeaan tahtiin. o.O

98924.jpg

Ukko loihti väsyneelle Mallorylle mitä erikoisempia ja herkullisia ruokia. Eräänä aamuna hän kumminkin säpsähti, kun kuuli pihalta auton äänen. Mallorykin ihmetteli hieman, kunnes muisti....

98925.jpg

..adoption. Hän oli ihan ensimmäiseksi, kun oli muuttanut Kaunialaan, soittanut adoptiopalveluun ja tämä oli sen tulos. Melko söpö poika, nimeltä Jyry. :) Ukko vaati vaimoltaan hieman selitystä, mutta leppyi kumminkin nähdessään Jyryn.

98926.jpg

Pienellä muodonmuutoksella saataisiin tästä tenavasta söpö. :D

98927.jpg

Tadaa! Jyrystä tuli mielestäni todella söpö, kun hiustyyliä ja kulmakarvoja vaihtoi. :] Tämä on ehkäpä söpöimpiä adoptiopalvelusta saamiani lapsia. <3

98928.jpg

Jyry kapusi heti jääkaapille ja nappasi sieltä tuoremehutölkin. Poika oli myös kovin viisas, hän oli nimittäin saanut yhden päivän aikana 4 ruoanlaittopistettä.

98929.jpg

Ukko näytti Jyrylle, että rakasti häntä. Heistä tulikin pian ystävykset. :) Jyry oli saanut todella hyvän kodin.

98930.jpg

Mutta mitäs kummaa Mallory vääntelehti aamiaisella? Söikö hän homehtuneen leivän? Malloryn mielessä liikkui toivekkaasti myös vauva.

98931.jpg

Seuraavana iltana töistä tullessaan hän koki yllätyksen. Mallory oli, kuin olikin..

98932.jpg

..raskaana. Jyry oli heti innoissaan. "Voiko sen kanssa pelata tennistä?" Jyry kyseli innokkaana ja Mallory pudisti päätään. Ei ainakaan vielä pitkään aikaan. :]

98933.jpg

Mutta joillakin oli myös suruja. Pieni näppäilyvirhe ja Ukko päätti järjestää juhlat. Kukaan ei tullut ja lopuksi hän oli murheenmurtama, koska juhlissa oli ollut haudanhiljaista.

98934.jpg

Mutta piakkoin Ukko unohti surunsa, kun keksi teleskoopilla tiirailun. Tuloksena oli vihaisen Januksen kyläily. ^^'

98935.jpg

Mallory käytti raskausajan hyödyllisesti ja tutustui uusiin ihmisiin. "Hei, täti Isomaha." Orlando Pelkonen tervehti tirskuen Mallorya.

98936.jpg

Mutta melkein heti sen jälkeen synnytys käynnistyi. Mallory ulvoi ja huusi, koska ei ollut ikinä ennen kokenut tällaista kipua. Mutta pian Malloryn kivut palkittiin.

___________________

Millaista jälkikasvua Ukolle ja Mallorylle siunautuikaan? Lue seuraava jakso, niin näet. :) Muistutan, että kun painatte vasemmalta sivusta "Kesäkuu" tms.. saatte kaikki osat näkymään, vanhin alhaalla, uusin ylimpänä. :] Ja lukioita kaivataan. ^^

Täsdsä vähän pistetilannetta:

(en ole varma, olenko laskenut oikein. :])

+2 pistettä sukupolvista

+1/3 pistettä perheystävästä

+1 NPC:stä. (Lasketaanko Ukko muuten edes mukaan?)