102507.jpg

Inhoan niin paljon naapureita, jotka menevät ja ottavat rahat rahapuusta. Onneksi Ukko ehti ennen naapurin teiniä. :')

102508.jpg

Jeff ei vielä oikein tajunnut, että sai pikkyveljen. "Äiti, tainko mä pikkuveejen?" :'D

102513.jpg

Kun raskaus oli ohitettu, Mallory halusi, että hänen lapsensa oppisivat mahdollisimman paljon kaikkea. Tässä Jeff opettelee kävelemään mahtimaidon avulla.

102515.jpg

Sillä välin, kun Jeff opetteli kävelemään, oli Ukko jättänyt ruoan uuniin. Tulipaloa ei tullut, mutta lohi kärventyi. :/

102516.jpg

Ei ollut ehkä järkevää laittaa Ukkoa syömään kärventynyttä ruokaa, mutta ei se siltä kyllä näyttänyt, vaan kelpo aterialta.

102518.jpg

Pian Jeff osasi jo kävellä, joten nyt olisi puhumisen vuoro. Potalle en mokomaa jaksanut opettaa, sillä se on työlästä, Mallorylle ja minulle. :D

102521.jpg

Sillä välin Haaveisen Timo heilutteli Markia uhkaavasti vaikeroiden: "Kääk. Tää haisee, mitä mä teen?!"

102522.jpg

Tylsistyin Malloryn lyhyeen tukkaan, joten vaihdoin vähän pitempään. ;D Tuo sopii minusta aika hyvin. Tällä välillä Jeff oli oppinut jo puhumaankin, en löytänyt siitä kuvaa..

102523.jpg

Namnam, juustokakkua. Toivottavasti Mallory ei ole raskaana. ;)

102524.jpg

Taisi olla sittenkin erehdys syöttää juustokakkua Mallorylle. Hän oksensi neljä kertaa peräkkäin ja kerran vatsaa väänsi kivuliaasti.

102525.jpg

Kakkuja syödessä Mallory myös lihoi, joten, siitä vain jumppaamaan! Sinun pitää olla hyvässä kunnossa.

102526.jpg

Herran pieksut, mistä tuollaiset vaatteet, Ukko? Ukko kaapattiin yhdellä hänen lukuisista tiirailuöistä ja tässä tulos: Ukko odottaa luultavasti kahta alienia, koska hän söi myös juustokakkua.

102527.jpg

Kilojen karistaminen onnistui Mallorylta pian ja hän oli huippukunnossa. Vaatteetkin tuntuivat väljiltä, kun ne äsken vielä olivat puristaneet. ;)

102533.jpg

Ukko päätti varmistaa, että saa kaksoset ja tekaisi uuden juustokakun. Sitä voisi jossain vaiheessa syöttää myös Mallorylle. ;'D

102536.jpg

Vaikka Mallory olisi pian raskaana, laitoin hänet töihin havittelemaan ylennystä. Voi, kunpa Malloryn elämäntoive olisi päästä poliisi-uran loppuun, niin se olisi helppoa, kuin mikä. Mutta 6 lapsista menee naimisiin-toive on kamala.

102541.jpg

Hudsonien ihkauuteen kukkapenkkiin oli ilmestynyt äkkiä ohdakkeita. o.o Jyry reippaana poikana sai kumminkin Miina Forsbergin kitkemään rikkaruohot.

102547.jpg

Kukas tämä on? Jeffin klooni? Kyllä vain, hän on Mark, joka on juuri kasvanut taaperoksi. Voisi luulla, että hän on Jeff. Pelottavaa. o.o

102551.jpg

Ja veli perässä. Jeff kasvoi suloiseksi lapseksi, tosin nuo hiukset vaihdetaan heti.

102554.jpg

Jeff vaihtoi hiuksia ja nyt hän näyttää tytöltä. Uulalaa. ;'DD

______________

Seuraavassa osassa (toivottavasti) näemme, miltä Jyry näyttää teininä ja lähteekö hän yliopistoon. Myös ehkä saamme tietää, minkälaisia veitikoita Ukon mahasta syntyykään.

Kommentit ovat tervetulleita!